ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα Η τεχνική εταιρεία Σωτήρης Ευθυμίου είναι μια ευέλικτη τεχνική εταιρεία που ειδικεύεται σε ιδιωτικά έργα μικρής και μεσαίας κλίμακας και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2004. Σκοπός της εταιρείας είναι η χρήση νέων και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών με σκοπό την κατασκευή κτιρίων αρμονικών με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν.

Η τεχνική εταιρεία Σωτήρης Ευθυμίου είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρείες ανακαίνισης κατοικιών στην Αθήνα και στην ιστοσελίδα τους μπορείτε να δείτε μια γκάμα από τις ανακαινίσεις κατοικιών που έχουν αναλάβει πάντα με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η εταιρεία έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην ανακαίνιση σπιτιών συνεργάζεται με εξειδικευμένα συνεργεία και ολοκληρώνει τις εργασίες ανακαίνισης γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Share/Save
 

ΔΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Επιπλα Κουζίνας

Κρεβατοκάμαρες - Επιπλα Κρεβατοκάμαρας

Ντουλάπες

Επιπλα Γραφείου

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Επαγγελματική στάση. Ακολούθησε πιστά τις προδιαγραφές των σχεδίων και τους χρόνους παράδοσης. Αμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή ποιότητα. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Κατανόησε τις ανάγκες μας αμέσως και μας έκανε συστάσεις για βελτίωση του αποτελεσματος. Αριστη γνώση του αντικειμένου. Κάνει πραγματικότητα και τα πιο δύσκολα σχέδια.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

1stWood - Τσενεκίδης Ιωάννης
Ξύλινες Κατασκευές

Εδρα: Τρίκαλα Ημαθίας, 
Τ.Κ.59032

Κιν: ‎6941432356

e-mail: info@tsenekidis.gr  

url: http://epipla-kouzinas-krevatokamares.gr 

 

 

NEWSLETTER

Stay informed on our latest news!

Subscribe to Επιπλα, Ξύλινες Κατασκευές newsletter feed