ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΤΣΕΝΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο κος Τσενεκίδης Ιωάννης ξεκίνησε την πορεία του ως επιπλοποιός το 2001 με την σύσταση της εταιρίας του 1stWood. Ο κος Τσενεκίδης Ιωάννης φοίτησε στη σχολή επιπλοποιίας του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης από το 1993 έως και το 1996 . Στη συνέχεια φοίτησε στη σχολή Δημητρέλη σχέδιο και διακόσμηση από όπου και αποφοίτησε το 1998. Με επιπλέον σπουδές ενός χρόνου πάνω στην ξυλογλυπτική (σχολή ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Θεσ/νικης) απέκτησε όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για να μπορεί να κατασκευάσει και τα πλεον δύσκολα και σύνθετα σχέδια και να επιμεληθεί την ποιότητα και αντοχή τους. Για να δείτε ονομαστικά και άλλα project στα οποία έχει συμμετάσχει πατήστε εδώ.

Η 1stWood δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας και συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα έργα ανακαίνισεων καταστημάτων και σε στήσιμο εκθεσιακών περιπτέρων σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια η 1stWood ξεκίνησε να εμπορεύεται και μια γκάμα ετοίμων επίπλων, κυρίως για να εξυπηρετήσει με οικονομικό τρόπο ανάγκες που ικανοποιούνται με πιο τυποποιημένες λύσεις. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας αναλαμβάνει την μεταφορά και τοποθέτηση αυτών των επίπλων στον χώρα σας καθώς και την μικρή μεταποίησή τους όταν αυτό είναι εφικτό και ζητούμενο.

Share/Save
 

ΔΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ - ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Επιπλα Κουζίνας

Κρεβατοκάμαρες - Επιπλα Κρεβατοκάμαρας

Ντουλάπες

Επιπλα Γραφείου

 

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Επαγγελματική στάση. Ακολούθησε πιστά τις προδιαγραφές των σχεδίων και τους χρόνους παράδοσης. Αμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή ποιότητα. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Κατανόησε τις ανάγκες μας αμέσως και μας έκανε συστάσεις για βελτίωση του αποτελεσματος. Αριστη γνώση του αντικειμένου. Κάνει πραγματικότητα και τα πιο δύσκολα σχέδια.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

1stWood - Τσενεκίδης Ιωάννης
Ξύλινες Κατασκευές

Εδρα: Τρίκαλα Ημαθίας, 
Τ.Κ.59032

Κιν: ‎6941432356

e-mail: info@tsenekidis.gr  

url: http://epipla-kouzinas-krevatokamares.gr 

 

 

NEWSLETTER

Stay informed on our latest news!

Subscribe to Επιπλα, Ξύλινες Κατασκευές newsletter feed